Fantasia_realitat
per en 3 d'Abril 2014
999 Vistes

Ho admeto. M'encanta que em mirin, que em vegin excitada i gaudir del meu cos sabent que, ves a saber on, algú s'està posant catxondo o catxonda -tant me fa-, amb mi; tant com per masturbar-se fantasiejant al seu gust . M'agrada connectar la meva webcam i emetre en qualsevol canal públic, per compartir una mica de sexe virtual.

Ahir em vaig decidir a fer un pas més en aquesta passió, a trencar la distància i a compartir la meva afició amb un tio que vaig conèixer en una d'aquestes sales de exhibicionistes i pajilleros. El vaig convidar a viure, en directe, una de les meves sessions de luxúria, en una estranya manera de recompensar-lo per tantes palles que s'havia fet a la meva salut.

Va arribar a casa, amb el compromís d'actuar com a voyeur, només que aquest cop no a través de la pantalla, sinó en viu i en directe. Li vaig reservar una butaca al costat de la taula del meu ordinador, perquè tingués la mateixa perspectiva que la resta d'espectadors, però amb l'avantatge de tenir-me en persona, davant d'ell . Va acceptar sense dir ni piu, com s'espera d'un bon voyeur vocacional.

Després de saludar-nos, prendre unes copes i compartir alguna confidència que ens va ajudar a posar-nos encara més calents, li vaig dir que era l'hora del meu show i que s'acomodés per gaudir-ne  tant com volgués. Així ho va fer. Es va despullar davant meu i es va disposar a assistir a l'espectacle que li tenia reservat.

En aquesta ocasió, confesso que em vaig lliurar a fons. Poder gaudir de l'expressió de desig i de febre del meu partenaire era el millor afrodisíac imaginable.

Em vaig despullar a poc a poc, em vaig magrejar els pits amb ganes, vaig utilitzar tots els meus vibradors per tots els orificis possibles i em vaig córrer, i tant que em vaig córrer, masturbant-me com mai i sent espectadora d'excepció de la palla del meu amic, una palla lenta, plaent, al ritme de la meva activitat, en una estranya còpula a distància.

Em va agradar veure sortir lentament el seu semen, quan ja no va poder aguantar més, i no vaig poder evitar acostar-m'hi a recollir les restes amb la meva boca, ja fora de càmera, fins tornar a posar-li dura i per follar-me'l sense miraments, en una boja cavalcada, ara totalment privada.

Ens vam acomiadar, al cap d'unes hores de vici compartit, amb la impressió que aquella no havia estat una sessió puntual de sexe, i que bé podia ser la primera d'una llarga sèrie d'experiències plenes de morbo i luxúria, ell mirant, jo exhibint-me, o compartint els nostres cossos.

Bé, vaig a masturbar-me, perquè recordar aquesta experiència m'ha posat molt calenta, i segur que el meu anònim públic m'espera.

Publicat a: Sexe/Eròtica
Sigues el primer a qui li agrada això.